بیماری پارکینسون کتاب NO FURTHER A MYSTERY

بیماری پارکینسون کتاب No Further a Mystery

بیماری پارکینسون کتاب No Further a Mystery

Blog Article

  پارکینسون در نهایت باعث سفتی و مشکل راه رفتن ، ناتوانی در نگه داشتن بدن ، از دست دادن کنترل ماهیچه ها ، توهم و زوال عقل می شود.

۲. لرزش: این لرزه‌های بدون کنترل معمولا در دست‌ها و بازوها آغاز می‌شود؛ هرچند ممکن است در فک و پاها نیز مشاهده شود. فرد بیمار به‌ویژه در هنگام استراحت یا احساس استرس، انگشت‌های شست و سبابه خود را به‌هم می‌مالد.

با این وجود، این دو بیماری بسیار متفاوت هستند.  عمده ترین تفاوت ها عبارتند از:

«اگر شما هم در مورد درمان پارکینسون اطلاعات و تجربه ای دارید آن را با خوانندگان دیگر این مقاله در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.»

 علائم ممکن است در دو طرف بدن ظاهر شوند.  تغییرات در وضعیت ، راه رفتن و حالات صورت ممکن است بیشتر محسوس شوند.

پارکینسون در زندگی افراد تاثیر بسیار بدی خواهد گذاشت. از دست دادن امید به زندگی و بهبود وضعیت ، داشتن بیماری های مرتبط با سن ، ابتلا به سکته مغزی و غیره موجب مرگ این بیماران می شود. اما شایع ترین علت مرگ در این افراد ذات الریه می باشد ، چرا که این بیماری توانایی بیماران را در زمان بلع با اختلال رو به رو می کند ، علاوه بر بیماری پارکینسون فارسی آن نیز به وجود آمدن اختلال در گفتار و صحبت کردن آن ها باعث می شود بیماران مبتلا به فلج لرزان نتوانند به خوبی از خود مراقبت کنند.

استراحت کافی ، ورزش و رژیم متعادل مهم است.  گفتاردرمانی ، کاردرمانی و فیزیوتراپی نیز می توانند به بهبود ارتباطات فرد و توانایی مراقبت از خود کمک کنند.

دانستن عوامل خطر شخصی می تواند به شما در تشخیص علائم در مراحل اولیه کمک کند.

 یوگا از حرکات ماهیچه ای هدفمند برای عضله سازی ، افزایش تحرک و بهبود انعطاف پذیری استفاده می کند.

اخیراً محققان دانشگاه در آمریکا از طریق داروهایی که مالاریا را درمان می‌کنند، قصد دارند دارویی را برای درمان بیماری پارکینسون کشف کنند.

بافرادی که عادت به مصرف قهوه ندارند، در برابر افرادی که روزانه عادت دارند تا ۲ بار قهوه مصرف کنند، ۵ برابر بیش تر در معرض ابتلا به پارکینسون قرار می گیرند.

مرحله ۳ مرحله میانی در پارکینسون است و نقطه عطف اصلی در پیشرفت بیماری پارکینسون است. بسیاری از علائم مشابه علائم مرحله ۲ است.

در واقع، درمان قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و علت اصلی ابتلا به آن شناخته نشده است، اما آن چه که میدانیم این است که؛

بیماری پارکینسون به تنهایی باعث مرگ نمی شود. با این حال، علائم مربوط به پارکینسون می تواند کشنده باشد.

Report this page